Jdi na obsah Jdi na menu
 


První zářijový týden 2017

Vítám nás všechny v novém školním roce 2017-2018. Doufám, že jsme všichni odpočinutí, zrelaxovaní a i tento školní rok společně zvládneme bez vážnějších problémů.

V této rubrice budete mít připraveny "zahajovací" informace ohledně začátku školního roku. Potom budu psát jako vloni = jak jste zvyklí.

Komunikovat můžeme opět osobně v konzultačních hodinách nebo kdykoliv po domluvě, přes sms nebo telefonicky na mém čísle (zde ho uvádět nebudu, všichni ho znáte) také přes e-mail - nechám ho stejný jako v první třídě = namornici1a@seznam.cz

Fotogalerie - na tyto stránky fotky vkládat nebudu. Míváme jich hodně, kapacita stránek je omezená. Lze zakoupit větší balíček, ale přijde mně to zbytečné. My budeme mít tedy fotky opět na tomto odkazu : http://sovicky2a.rajce.idnes.cz/

Třídní fond opět založím. Pokud s tím souhlasíte můžete po dětech zasílat 200Kč. Opět povedu sešit a bude kdykoliv k nahlédnutí. Fond je výhodný pro vás = nemusíte kupovat jednu špejli, kousek vaty, platit 25Kč na divadlo,...Ale také pro mě = nemusím často vybírat peníze a můžu se věnovat užitečnějším záležitostem.

Informace ze školního webu : https://zsvk.edupage.org/news/#news-131

Časové rozložení prvního týdne bude následující:

Pondělí - bude krátké, s dětmi se přivítáme, poslechneme si hlášení a půjdeme domů.

Úterý a středa - vyučování bude do...... a děti si donesou....(zatím neznám podrobnosti)

Od čtvrtka probíhá vyučování dle rozvrhu (zatím ho neznám)

Pomůcky - použijte co nejvíce věcí z první třídy!!!!!! Vodovky, tempery, tužka,......nekupujte nové, je to zbytečné. Dá se dokoupit i jednotlivé/chybějící barvy do temper. Použijte i obaly na sešity,.........Věci musí být funkční!

Pomůcky do VV a Pč -  vodové barvy, temperové barvy, kelímek a hadřík, jeden kulatý a jeden plochý štětec, zástěrka/staré triko (nevyžaduji), plastelína, lepidlo tuhé = do krabice nebo kufříku

Pouzdro - plnící pero a náhradní bombičky, tužka č. 1 a č. 2 (ořezané), guma, ořezávátko, pastelky, nůžky

Tv - tričko, kraťase, tepláky, mikina, ponožky, cvičky, boty na ven (lze používat ty, ve kterých přišly děti do školy - pokud to nejsou střevíčky :-) = do plátěného pytlíku. Ne do igelitky z hygienických důvodů.

Všechny pomůcky pošlete, prosím, v prvním týdnu. Děkuji

Děti potřebují visací zámek na skříňku!